cum pot personaliza sticla securizata colorata

Klador Trust ofera arhitectilor si designerilor disponabilitatea de peste 3.000 de culori transparente sau translucide de sticla colorata. Sistemul de baza pe o paleta de fundal este de 13 culori care pot fi combinate pana la 4 straturi pentru a produce sticla colorata personalizata. Stratul intermediar format din pigmenti foarte rezistenti decat colorantii frecventi intalniti in mai multe sisteme colorante de cernala, sunt concepute pentru a oferi o durata de viata prelungita a culoarei, chiar si atunci cand sunt expise la lumina directa a soarelui.

Culori translucide

Daca un proiect necesita o privire mata pentru proiectare sau motive de confidentialitate, o culoare translucida poate fi creata prin adaugarea unuia dintre straturile intermediare, alb amestecat cu alte culori.

Straturile intermediare pot fi facute mai translucide in trepte. Doua dintre cele 13 culori (culori 9 - Arctic zapada si A - alb rece) sunt traturi intermediare albe translucide. Alb rece (A) este un produs de transmisie a luminii de 80%, Artic zapada (9) este un produs de transmisie a luminii de 65%.

culori sticla colorataAtunci cand aceste straturi intermediare sunt folosite in sistemul intermediar de culoare, se adauga transparenta a sistemului de fereastra. Aceste straturi pot fi utilizate in combinatie cu alte 9 culori sau pot fi laminate singur pentru a produce un aspect de sticla mata.

Culori transparente

Stratul intermediar Polar alb (culoarea F) este un alb transparet, care poate fi combinat cu orice alta culoare selectionata pentru a face acea culoare transparenta, in acelasi timp, crearea completa diferita arata pe fiecare parte a geamului.


Modele de culoare

Sticla colorata laminata albastru     Sticla colorata laminata galben     Sticla colorata laminata gri     Sticla colorata laminata portocaliu    

Sticla colorata laminata purpuriu     Sticla colorata laminata laminata rosu     Sticla colorata laminata verde     Sticla colorata laminata transparenta