Siguranta, eleganta, design

Putem oferi clientilor nostri cea mai buna calitate Rehau, Veka, Trocal, Profilco, Feronerie Roto, GU, Maco, Siegenia, accesorii pentru ferestre din PVC, trebuie doar sa ne contactati.

Stim ca pentru o locuinta durabilitatea ferestrei este un factor important, avem echipamente de inalta eficienta care asigura montajul ca fiind una sigura.

Detalii Geam Termopan

Garantam o calitate excelenta, precum si serviciile de lucru prin montajul si transportul geamurilor.

Geamurile termopan sunt formate din doua foi de sticla separate de un mediu de o bagheta distantier (de obicei de aluminiu).

Spatiul dintre foi nu este vidat, daca ar fi asa pachetul sigilat ar face implozie datorita presiunii atmosferice din exterior.

In spatiul dintre aceste foi de sticla este aer etans sau un gaz inert. Pentru obtinerea unor bune rezultate in privinta minimizarii pierderilor de energie se introduce intre foile de sticla un gaz rar precum Argon-ul sau Kripton-ul. In functie de utilajele fiecarui producator sau de performantele urmarite, termopanele pot contine sau nu un gaz rar.

La fiecare geam termopan grosimea foii de sticla este variabila, ca si distanta dintre acestea, eficacitatea geamului crescand direct proportional cu acestea.

Folosind termopane de calitate platiti mai putini bani pentru caldura. Geamul cu emisivitate redusa (Low-E) reduce considerabil pierderea de energie.

Observatie: un geam termoizolant, alcatuit din doua foi de sticla, din care una simpla, iar cealalta cu depunere Low-E (low emisivity), are factorul de izolare termica de valoare 1,3 W/m2K.

Tipuri de geamuri termopane

Tipuri de termopane folosite in sistemele de tamplarie PVC in functie de cerere:

  • geam float clar
  • geam float Low-E
  • geam mat
  • geam reflexiv intr-o paleta variata de culori
  • geam colorat in masa;
  • geam duplex
  • geam antiefractie
  • geam ornament
Geam simplu Geam Termopan Geam Termopan 2 Geam Tripan

Lumina

Cantitatea de lumina naturala care patrunde in incapere depinde de modul de impartire al ferestrei cu geam termopan. Daca doriti sa obtineti cat mai multa lumina naturala, creati deschideri generoase si configurati ferestrele cu termopane astfel incat sa nu reprezinte o bariera.

Suprafata transparenta fara fereastra Suprafata transparenta la fereastra fixa Suprafata transparenta la fereastra cu deschidere Suprafata transparenta la fereastra cu deschidere si sprose
Procentajul suprafetei transparente

Spatiile de lucru trebuie si ele, la randul lor, iluminate corect. Creati "deschideri" eficiente si pozitionati birourile in asa fel incat lumina sa nu ingreuneze activitatea dumneavoastra.

Fereastra fara efect de orbire Fereastra cu efect de orbire prin reflectare Fereastra cu efect de orbire direct
Pozitionarea ferestrei in raport cu Soarele

Care sunt avantajele folosirii tamplariei PVC si geamului termopan

1. Termopanele sunt numarul unu in domeniul eficientei energetice

Joaca un rol important in promovarea energiei si izolarea termica. Profilele din PVC sunt calea catre un ideal energetic comparativ cu cele din aluminiu sau lemn. Au valori de izolare mai buna si sunt capabile de a reduce costurile pentru incalzirea locuintei. Exista un potential de economisire atunci cand se utilizeaza termopane in planul casei. Astazi. ferestrele pot fi fabricate in mod eficient avand costuri reduse cu ajutorul tamplariei PVC.

2. Tamplaria PVC are un raport bun cost-beneficiu

Geamul termopan ofera avantaje clare, atat in achizitionare si pe parcursul duratei de viata. Ferestrele din lemn sunt mai scumpe cu aproximativ 20-30% decat cele din tamplarie PVC. Bazat pe un mare potential si mentinerea unui ideal energetic pe intreaga durata de viata de peste 50 de ani, costurile investitiei sunt salvate pe termen lung cu un minim de intretinere.

3. Ferestrele din pvc sunt usor de intretinut

Sunt usor de intretinut si necesita intretinire minima. In schimb ferestrele din lemn, trebuie sa fie lustruite aproximativ la fiecare doi ani si vopsite la 5 ani. Geamurile din termopan sunt extrem de rezistente in conditii meteorologice nefavorabile si lumina puternica. Pentru a putea curata ferestrele aveti nevoie doar de lichide specifice geamului ce le gasiti peste tot in comert, datorita proprietatilor netede a profilelor.

4. Sunt exprem de durabile

Spre deosebire de ferestrele din lemn, termopanele au o durata de viata mai lunga. Ferestrele de inalta calitate rezista distorisunilor si au un nivel ridicat de functionare pentru multi ani. Este o investitie excelenta cu privire la mentinerea valorii unei proprietati, s-a demonstrat stiintific ca durata de viata, este de cel putin 50 de ani.

5. Ofera un echilibru ecologic

Reduceti factura la energie cu pana la 40% din toate rezervele de gaze si petrol din lume pentru incalzirea si furnizarea energiei in cladiri, in timp ce doar 4% merge in productia de materiale plastice din care 1% sunt utilizate pentru producerea tamplariei. Pe langa faptul ca sunt reciclabile 100%, durabilitatea si nivelul scazut de poluare in timpul prelucrarii profilelor ajuta la producerea unui echilibru ecologic si contribuie la protectia mediului.

Termopanele Klador Trust pot fi configurate in ferestre sau in usi impreuna cu profilele PVC de la urmatorii furnizori: Rehau, Veka sau Trocal. Sticla folosita pentru fabricarea geamului termoizolant este furnizata de doi producatori globali de sticla: Saint Gobain si Pilkington.