Eficienta energetica

porti avantaj1

Economisirea energiei si utilizarea eficienta a acesteia este decisiva pentru noile cladiri precum si pentru cele renovate. De aceea toate conceptele sistemelor cu tamplarie PVC se bazeaza pe 3 coloane de eficienta energetica:

  • reducerea pierderilor de energie
  • utilizarea eficienta a energiei
  • generarea eficienta a energiei

Confort acustic

Fie ca este vorba de avioane, masini, trenuri, fabrici sau chiar vecini, zgomotul nedorit poate strica confortul de acasa. Sistemele de ferestre si usi cu tamplarie PVC permit solutii individuale de izolare fonica pentru diferite medii.

porti avantaj2

Durabilitate

Sistemele de ferestre si usi cu tamplarie PVC sunt facute din materiale garantate a rezista la capriciile vremii, nu necesita o manipulare speciala si au o viata lunga. Sistemele de ferestre si usi cu tamplarie PVC sunt construite sa reziste impotriva decolorarii, deformarii si contractiilor ca urmare a conditiilor extreme din climatele calde.

Securitate

Imbunatatiti securitatea de acasa cu sistemele de ferestre si usi cu tamplarie PVC.
Ferestrele nu doar lasa lumina sa intre, ele va pot face deasemenea vulnerabili si la intrusi. Sistemele de ferestre cu tamplarie PVC includ o serie de caracteristici pentru a contribui la cresterea securitatii casei dumneavoastra. Acestea includ consolidare de metal, atat in fereastra sau tocul usii si cercevea, ceea ce face extrem de dificil sa fie taiat prin ele sau sa fie indoite. Toate ferestrele si usile noastre pot fi prevazute cu un sistem de blocare cu cheie pentru securitate sporita.

porti avantaj3

Intretinere usoara

Sistemele de ferestre si usi sunt usor de intretinut si curatat, vopsirea nu este necesara.