Siguranta, securitate

Cand exista doar o bucata subtire de sticla intre lumea exterioara si ce este important pentru tine, tipul de geam intr-adevar conteaza.

sticla securizata

De aceea sticla securizata este astfel atuul pentru orice cladire comerciala sau privata. Diferenta este ca sticla securizata poate descuraja atacurile, proteja un inventar si poate salva chiar si vieti.

Cand vine vorba de zonele aglomerate, siguranta devine un obiectiv important precum si o raspundere importanta. A devenit o practica comuna pentru cladirile de profil inalt sa fie echipate cu geam securizat in locul geamului obisnuit casant,are un grad ridicat de rezistenta la impact mecanic (de 4-6 ori mai mare fata de geamul obisnuit), ceea ce micsoreaza probabilitatea de spargere; in cazul sprgerii se transforma in cioburi mici, reducand riscul de accidentare.

De asemeni are rezistenta termica excelenta, in cazul schimbarilor bruste de temperatura si acelasi nivel de transparenta in comparatie cu gemul nesecurizat chiar si dupa procesul de tratare.

Realizam

  • fatade de magazine cu geamuri din sticla securizata care pot fi montate pe profile de aluminiu sau pe structuri metalice si usi cu prindere laterala sau glisante.
  • pereti din sticla securizata si compartimentari pentru birouri mentinand astfel lumina naturala.
  • balustrade de sticla securizata pentru interior sau exterior

Sticla securizata este un geam dur, rezistent, care poate fi folosit pentru a rezista unui accident sau furturilor.

In momentul impactului sticla va ramane in cadru. Minimalizand riscul de ranire in cioburi si margini ascutite care se incadreaza in particule de sticla. In plus va continua sa fie precum o bariera de protectie impotriva elementelor externe, cum ar fi ploaia, vantul si zapada.

sticla securizata