Tamplarie Aluminiu, Tamplarie PVC, Geamuri Termopan, Preturi Termopane, Usi Termopan, Usi Exterior, Geam Termopan, Termopane Preturi, Ferestre Termopan, Feronerie Roto, Feronerie GU
 
Prima Pagina > Produse > Tamplarie PVC - calitate si economie - profile pentru ferestre si usi

Tamplarie PVC preturi si culori Bucuresti, Ilfov

Tamplarie PVC preturi si culori


Tamplarie PVC Rehau Euro 60 sunt produse de o calitate exceptionala. Ele isi pastreaza valoarea in mod constant si sunt usor de intretinut datorita suprafetei remarcabile.

Posibilitati de utilizare:

  • constructii noi sau vechi cu solicitari scazute in ceea ce priveste izolarea termica si designul
  • constructia de ferestre si usi de balcon cu geamuri termopane

Caracteristici tehnice:

  • adancime constructiva: 60 mm / garnitura de contact
  • numar de camere: 3 camere
  • izolare termica: Uf= 1,6 W/m2K
  • fonoizolare: pana la clasa de izolare fonica 4
  • etanseitate la curenti de aer/averse: pana la clasa 4
  • suprafata: de inalta calitate, neteda, inchisa si usor de intretinut

Feronerie:


Tamplarie PVC Rehau Basic Design


Ferestrele cu geam termopan si tamplarie PVC Rehau Euro 60 sunt fabricate cu cea mai mare grija si exclusiv din materiale de inalta valoare. Materialul RAU-PVC este deosebit de rezistent la conditiile atmosferice, simplu de intretinut si are un aport insemnat la mentinerea si cresterea valorii casei dvs.

Datorita suprafetelor netede de o calitate remarcabila si a faltului oblic din rama ferestrei, ferestrele din tamplarie PVC Rehau Euro 60 se murdaresc mai greu si se pot curata repede si fara efort cu apa, solutie de curatat si o carpa moale.


Curatarea tamplariei PVC Rehau Basic Design

Culori

Ferestrele si usile termopan ce folosesc tamplarie PVC Rehau Euro 60 sunt variate nu numai ca forma ci si ca nuante. Pe langa albul clasic, puteti alege din aproape intreaga paleta de culori RAL. Daca preferati un aspect de lemn structurat, atunci decorul oferit de tamplaria PVC (foarte usor de intretinut), va va entuziasma cu certitudine. Datorita laminarii cu o folie speciala se realizeaza o imagine vizuala aparte.